Stravično iživljavanje u Novom Sadu: Student devojci polomio rebra, probušio pluća, pekao je peglom...

Autor: Republika

Hronika

14.03.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Lacković (24) uhapšen je u utorak nakon što je u naletu ljubomore zverski pretukao i unakazaio svoju devojku Ivnau Filipović (22) u iznajmljenom stanu u Novom Sadu.

RepublikaFoto: Photo by Kat J on Unsplash
Nesrećnoj Ivani dečko polomio rebra/Foto: Ilustracija

Ovaj monstrum je nesrećnoj devojci rukama i nogama i drvenom motkom polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i peglom joj pekao ruke, piše današnji Informer.

Ivana je sa stravičnim povredama završila na grudnoj hirurgiji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a nasilniku je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako kaže izvor blizak istrazi, monstruozno iživljavanje dogodilo se u utorak oko 11.30 sati u stanu u Kosovskoj ulici u širem centru Novog Sada, gde su Đorđe i Ivana živeli.

- Okidač za svađu je bila ljubomora, Đorđe je najverovatnije optužio Ivanu da ga vara. Počeo je krvnički da je bije, najpre rukama i nogama, a zatim je uzeo drvenu palicu i nastavio da je udara svuda po telu. Ivana ga je molila da prestane, ali pomahnitali mladić se tada još više razbesneo. Uzeo je peglu, zagrejao je i njome pekao obe Ivanine ruke. Onda je uzeo nož i počeo da je seče. Još se ne zna tačno koliko je trajalo to iživljavanje - priča izvor.

RepublikaFoto: www.instantstreetview.com
Zgrada u kojoj su živeli Ivana i Đorđe

Komšije su, kako kaže sagovornik, čule jezivu vrisku i zapomaganje, pa je neko od njih pozvao policiju. Patrola je odmah privela nasilnika, a zatim je pozvana Hitna pomoć, jer je Ivana imala stravične rane i bila je sva krvava.

Najpre je prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a zatim je zbog ozbiljnih povreda na plućima upućena na Institut u Sremskoj Kamenici.

Branio se ćutanjem

Đorđe se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda, a danas bi trebalo da bude izveden pred tužioca, radi saslušanja. U policiji je uglavnom ćutao i nije želeo da priča o napadu.

- Ona je dovezena sa serijskim prelomom rebara, nagnječenjem grudnog koša, nagnječenjem plućnog krila, probušene su joj plućne maramice. Imala je krv u plućima. Takođe, imala je brojne povrede po licu, opekotine na obe ruke, kao i više uboda i posekotina na butinama - naveo je sagovornik iz instituta.

Nesrećna Ivana trenutno nije životno ugrožena, ali oporavak će biti dug i mučan.

Komšije kažu da nisu poznavali par jer su u tom stanu bili podstanari i da znaju samo da su oboje studenti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading