PALI DILERI U KRALJEVU! Proizvodili i prodavali marihuanu!

Autor: Republika

Hronika

14.03.2019

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu, u dve odvojene akcije, uhapsili su A. S. (2000), N. S. (1991) i B. Ž. (2000) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Pretresom stana i drugih prostorija A. S., policijski službenici su ispod kade u kupatilu pronašli dve kese sa 792 grama marihuane koju je, kako se sumnja, nabavio od N. S.

U stanu koji koristi B. Ž. pronađeno je 18 paketa sa 51 gram marihuane, 31 semenka indijske konoplje i vagica za precizno merenje.


Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Takođe, policijski službenici su juče na području grada Kraljeva i opštine Raška kod još četiri osobe pronašli manju količinu marihuane, semenke indijske konoplje i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga ili neovlašćeno držanje opojnih droga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading