Kreator došao u sud s drogom u nosu?!

Autor:

Hronika

15.03.2019

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modni kreator Darko Kostić, optužen za nedozvoljene polne radnje sa maloletnikom i posedovanje narkotika, u petak se u Trećem osnovnom sudu branio ćutanjem. Prisutnima je, međutim, skrenuo pažnju jedan detalj koji i nije baš modni. On je imao "flekicu" na nosu, a zbog čudnog ponašanja mnogi su posumnjali da je u pitanju droga koju je ušmrkao pre suđenja!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Kostić

Slabost

- Kostić je bio veoma čudan, kao da je pre glavnog pretresa konzumirao narkotike, što je njegova slabost, jer je već nekoliko puta policija kod njega pronalazila i zaplenjivala lekove bez recepta - rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Da Kostić nije pri sebi, pomislili su mnogi, jer su svi koji su prošli pored njega mogli da vide kako se cereka ispred sudnice dok je čekao da počne suđenje, a u jednom momentu počeo je da pravi i selfije?!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Darko Kostić

- Ne bi to bilo čudno da je na nekoj modnoj reviji, ali u zgradi suda, gde mu se sudi za napastvovanje maloletnika i posedovanje droge, to je neprimereno. Beli prah koji mu viri iz nosa verovatno je razlog za to - kaže naš sagovornik.

Ipak, čim je ušao u sudnicu, Kostiću je raspoloženje splasnulo.

Iako je došao vidno raspoložen, Kostić pred sudijom zanemeo i odbio da iznese odbranu

- Po savetu advokata, ne želim da iznesem odbranu u ovom trenutku, dok sud ne odluči o dokazima čije su izdvajanje tražili moji advokati - rekao je Kostić.

Kostiću sporno kako su mu našli tablete

Odbrana je u petak zatražila i izdvajanje fizičko-hemijskog veštačenja tableta koje je policija pronašla u Kostićevom stanu posle hapšenja, uz tvrdnju da su dokazi pribavljeni na nezakonit način. Zamenica javnog tužioca se usprotivila tom predlogu, objasnivši da je ona usmeno izdala naredbu da se to veštačenje obavi, o čemu postoji policijska beleška, kao i da su svi dokazi pribavljeni u skladu sa zakonom.

Posle kratke izjave, modni kreator, obučen u skupi dizajnirani džemper "Đuzepe Zanoti" seo je na optuženičku klupu, kao da nema nikakvih briga u životu. Odmah na kraju glavnog pretresa Kostić je u pratnji svojih advokata, nasmejan, izašao iz suda i otišao.

Teturao se ulicom

Da Kostić ima problem sa narkoticima, svima je bilo jasno nakon što se krajem prošle godine na društvenim mrežama pojavio skandalozan snimak. Naime, neko od prolaznika snimao je Kostića kako se potpuno izgubljen i dezorijentisan tetura ulicama, a u jednom trenutku udara i u zid!

Hapšenje

Kostiću se na teret stavljaju neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljene polne radnje, a među oštećenima je i dečak L. J. (15). Sledeći glavni pretres zakazan je za 19. april, ali će biti zatvoren za javnost jer će svedočiti upravo ovaj maloletnik. Modni dizajner je uhapšen krajem juna prošle godine i tada mu je određen pritvor, iz koga je pušten 17. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading