Monstrumu prete da će ga unakaziti u zatvoru!

Autor:

Hronika

16.03.2019

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Lacković (24), koji je na zverski način prebio Ivanu Filipović (22), sada strahuje za svoj život! U pritvorskoj jedinici u kojoj je smešten nakon saslušanja dobio je pretnje drugih zatvorenika, kod kojih se pročulo kako je mučio svoju devojku.

RepublikaFoto: fotonotaža/Fejsbuk
Đorđe Lacković i Ivana Filipović

- S obzirom na to da se u pritvorskoj jedinici pročulo šta je sve radio, on je uznemiren jer je svestan da u zatvoru ne vole napasnike koji udaraju na žene i decu. Ukoliko ga se robijaši dočepaju, neće se lepo provesti, ali tu su čuvari da to spreče - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Koliki je bes navukao na sebe Lacković, vidi se i po brojnim komentarima ispod teksta o njegovim zverstvima. "Iskreno se nadam da će ti u zatvoru raditi 100 puta gore stvari, monstrume jedan maloumni", "Siso mala, bićes je*an i unutra, a i kad izađeš!", "Zaslužuje da crkne u najgorim mukama. Da se raspada polako, ali bolno", samo su neki od njih.

Ivanina majka: Tukao ju je o radijator sve dok ga nije iščupao iz zida. Po celom telu ima opekotine od pegle i ubode od noža

Podsetimo, Lacković je u iznajmljenom stanu u Novom Sadu Ivanu udarao pesnicama i šutirao. Njena majka je ispričala da ju je tukao od radijator sve dok radijator nije iščupao iz zida.

Izbacuje krv iz pluća

Monstrum je Ivani drvenom motkom probio plućnu maramicu, zbog čega je i juče izbacivala krv iz pluća.

- Mojoj sestri su stavili kateter i nadam se da je to dobar znak - izjavio je brat nesrećne devojke Ivan, dok njena majka dodaje da je Ivana u stanju da priča, ali mora da leži.

- Prst joj je polomio da se ne bi branila. Nema čime je nije tukao. Kad smo je videli, onda je bila sva u modricama, sa ogromnim hematomom na glavi, a po celom telu su opekotine od pegle i ubodi od noža. Sreća pa je ona nekako smogla snage i pozvala drugaricu koja ju je odvezla u Urgentni centar. Onda je i on došao, ali ga je tu policija uhapsila - rekla je majka Slađana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vanja

16.03.2019 10:19

Ovako nešto samo monstruozni um može da napravi drugom ljudskom biću. To nije “ljubav”, to je čista patologija.

vojna

16.03.2019 13:49

@Vanja - Izgleda da su oboje patoloski slucajevi, kad ga ona brani. A on je bolesnik il psihicki il mentalni.