UHAPŠENO JOŠ DEVETORO PREVARANATA: Knjižili stanove sa lažnim dokumentima!

Autor: Republika

Hronika

18.03.2019

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, uhapšeno je još devetoro osumnjičenih za prevare prilikom knjiženja stanova u katastru nepokretnosti, korišćenjem lažne dokumentacije o prethodnom osnovu sticanja spornih stanova.

RepublikaFoto: youtube.com/Potrošački savetnik
Republički geodetski zavod

Z. R, A. L, G. Đ, D. N, P. M, S. Đ, I. B, D. D, M. D, lišeni su slobode u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, saopšteno je iz Tužilaštva.

Reč je, kako se navodi, o nastavku akcije "Inpros" koja se odnosi na organizovanu kriminalnu grupu čiji pripadnici se terete za krivično delo prevara.

Devetoro osumnjičenih bilo je privedeno 31. oktobra prošle godine zbog korišćenja lažne dokumentacije, koja im je poslužila za upis prava svojine u katastar nepokretnosti, a u cilju dalje prepodaje stanova na Voždovcu, Zvezdari i Novom Beogradu. 

Vrednost stanova koji su predmet istrage iznosi oko 50 miliona dinara, navodi tužilaštvo.

Uhapšeni će biti privedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal, a nakon njihovog saslušanja tužilac ce odlučiti o daljem toku istrage. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading