BOMBA POD AUTOMOBILOM: Sina vlasnika kladionica hteli da dignu u vazduh?!

Autor: T. M.

Hronika

20.03.2019

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim napadačima koji su postavili bombu pod "fijat bravo" u vlasništvu Filipa Miloševića, sina vlasnika lanca kladionica Four Queens u Vranju, Srđana Miloševića. Bomba je otkrivena u ponedeljak po podne, kad je Filip dovezao automobil na pregled u servis.

RepublikaFoto: youtube.com/rtvranje
Srđan Milošević

- Vlasnik vozila je posumnjao da mu se fijat pokvario jer je čuo da mu nešto lupa ispod sedišta. Mehaničari su ubrzo na karoseriji ispod sedišta vozača pronašli bombu - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Radnici auto-servisa su odmah alarmirali policiju, koja je sa kontradiverzionim timom izašla na teren i demontirala eksplozivnu napravu.

- U pitanju je plastični eksploziv Penetric od 487 grama sa sistemom za daljinsko aktiviranje. Policija je naložila da se sa mesta na kojem je bio parkiran auto uzmu video-snimci s nadzornih kamera kako bi se ustanovilo ko je podmetnuo bombu - dodaje izvor.

Otac vlasnika servisa Branislav Stanković rekao je da su majstori pronašli smotuljak koji im je bio sumnjiv.

- Policija je odmah pretpostavila šta je i moram da vam kažem da nije bilo prijatno. Ovo je relativno miran kraj, sve mi je ovo nepojmljivo - rekao je Stanković.

RepublikaFoto: printskrin/TV Prva
Servis u kojem je nađena bomba

Kako saznajemo, auto su vozili i otac i sin, a istragom će biti utvrđeno kome je bomba bila namenjena. 

Srđan Milošević se do pre pet godina bavio politikom, a svojevremeno je bio i gradski većnik u Vranju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading