Žao mi je Dee, nisam kriv! Ovo su detalji sa suđenja vozaču autobusa koji je naleteo na voditeljku i otkinuo joj ruku

Autor:

Hronika

23.03.2019

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam kriv za nesreću! Strašno mi je žao zbog svega što se dogodilo, žao mi je te devojke, više puta sam se raspitivao za njeno zdravstveno stanje, rekao je na saslušanju Bojan Jovanović (42), vozač autobusa koji je 7. februara ove godine na Dedinju naleteo na poznatu voditeljku TV Pink Deu Đurđević (27) i bukvalno joj otkinuo ruku.

Foto: Srpski telegraf
Rekonstrukcija nesreće

On je pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu detaljno izneo odbranu, a saslušanje je, kako saznajemo, trajalo sat vremena i 45 minuta. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa, Jovanović je u petak opisao svoj radni dan i ispričao šta se sve dešavalo pre kobnog sudara.

Preuzeo smenu

- Preuzeo sam smenu i autobus. Proverio sam vozilo, bilo je tehnički potpuno ispravno, sve je bilo u najboljem redu. Krenuo sam u prvu turu od Banjice ka KBC "Dr Dragiša Mišović". Vozio sam polako. Kod bolnice sam video vodu na kolovozu, a potom sam ugledao dva automobila koja su se sudarila. Činilo mi se da su se sudarili neposredno pre nego što sam naišao, jer nisu bili obezbeđeni. Naišao sam na led, usporio sam, ali autobus se nije zaustavio, već je proklizao - navodno je ispričao Jovanović.

 

 

Činjenice

Kako je došlo do nezgode

  • sudarili se automobili Dee Đurđević i Ane T. (34)
  • autobus naišao na led, pa vozač izgubio kontrolu
  • mladoj voditeljki autobus otkinuo ruku
  • lekari na VMA uspeli da joj zašiju ruku

Autobus je potom naleteo na mladu voditeljku koja je teško povređena.

- Put je bio klizav, kočio sam, ali zbog leda nisam uspeo na vreme da zaustavim autobus. Putnici koji su izlazili iz autobusa posle sudara klizali su na ledu i padali - navodno je rekao vozač autobusa.

Bojan Jovanović tereti se za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, a u nastavku postupka biće saslušani svedoci, kao i Đurđevićeva kad joj zdravstveno stanje to bude dozvolilo.

Dea se uspešno oporavlja

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

Nakon prijema na VMA lekari su uspeli da prišiju ruku Dei Đurđević i njen oporavak zasad protiče u najboljem redu. Kako Srpski telegraf saznaje, ako sve bude teklo po planu, voditeljka bi uskoro trebalo da napusti odeljenje intenzivne nege, na kojem je smeštena mesec i po.

Izašla iz pežoa

Stravična nesreća dogodila se 7. februara oko 6.20, kad je voditeljka krenula na posao. Nakon bezazlenog čukanja s drugim vozilom, Dea je izašla iz pežoa da bi se dogovorila s vozačem oko materijalne štete.

U tom trenutku na nju je naleteo autobus na liniji 78, za čijim volanom je bio Jovanović, pribio je uza zid i otkinuo joj ruku! Da zlo bude veće, tad se u njih zakucao još jedan autobus! Voditeljka je prevezena na VMA.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading