Opasni nasilnici konačno iza rešetaka: Ženi bacili bombu u dvorište, spalili automobile i ubili psa!

Autor: Republika

Hronika

23.03.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu uhapsila je Ž. S.(44) G. S. (42) i R.P. (34) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela iznuda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić
Foto: Ilustracija

Uhapšeni G. S. je, kako se sumnja, angažovao R. P., koji je osumnjičen da je u Jajincima u novembru prošle godine u dvorištu porodične kuće oštećenih namerno izazvao požar na dva putnička automobila, koja su u potpunosti izgorela. 

Sumnja se, takođe, da je 12. marta ove godine G. S. bacio ručnu bombu u dvorište pomenute porodične kuće, pri čemu je stradao pas, a oštećeno je i jedno vozilo. 

G. S. i Ž. S. su osumnjičeni da su više puta telefonom pozivali oštećenu Ivanu K. i uz pretnje tražili od nje novac u iznosu od 300.000 evra. Njih dvojica su uhapšena neposredno nakon što im je oštećena predala 1.200 evra.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading