Tuga na Kosovu: Pronađen obešen dečak (13), roditelji preuzeli telo da sahrane sina

Autor:

Hronika

27.03.2019

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete od 13 godina je u ranim večernjim časovima u utorak pronađeno obešeno u blizini svoje porodične kuće u selu Sojevo u opštini Uroševac.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Slučajem se sada bave policijski zvaničnici Kosova. Beživotno telo trinaestogodišnjaka nije podvrgnuto obdukciji i predato je porodici za ceremoniju sahrane.

Danas će se u toku dana obaviti sahrana trinaestogodišnjaka iz sela Sojevo u opštini Uroševac, koji se na tragičan način obesio ispred svoje kuće.

Zvaničnici Kosovske policije rade na slučaju. Saopštili su da je porodica trinaestogodišnjaka prijavila slučaj policiji.

- Danas oko 18.30 pronađeno je trinaestogodišnje dete za koje se sumnja da se obesilo. Porodica je slučaj prijavila policiji, a doktorski tim je ustanovio smrt. Žrtva je iz sela Sojevo u opštini Uroševac. Telo žrtve predato je porodici kako bi obavili sahranu - rekao je za Gazetu Express Basri Šabani, poručnik stanice Regionalne policije u Uroševcu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading