DETALJI SMRTI SRBINA U KOLUMBIJI: Došao iz noćnog provoda na pumpu, divljao, hteo da pije benzin...

Autor: Republika

Hronika

27.03.2019

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbijska policija istražuje smrt Pančevca Vladimira Vidakovića (37), brata ubijenog Miloša Vidakovića, koji je pod nerazjašnjenim okolnostima umro u bolnici u Medeljinu, gradu Pabla Eskobara.

RepublikaFoto: facebook.com/vladimir vidakovic
Vladimir Vidaković

Kako su preneli kolumbijski mediji, drama se dogodila 19. marta rano ujutru, kada je Vidaković, koga su označili kao srpskog turistu, posle noćnog provoda došao na benzinsku pumpu, prenose beogradski mediji.

- Mladić je iz nepoznatog razloga hteo da popije benzin iz aparata za točenje goriva. Stavio je crevo u usta, ali u njemu nije bilo benzina. Shvativši da ne može da popije gorivo, počeo je da divlja i ponavljao da mora da popije gorivo! - prenose mediji.

Prema rečima njihovih izvora, zaprepašćeni radnici pumpe pozvali su policiju jer je bio izuzetno agresivan.

- Muškarac se tada zaključao u auto, odbijajući da izađe. Policajci su obili kola i izvukli ga. Videli su da je jako pijan, a verovatno i drogiran, pa su ga odvezli u bolnicu - kaže izvor i dodaje da je Srbin nekoliko sati po prijemu preminuo.

- Prema prvim rezultatima istrage, sumnja se da se Vidaković predozirao narkoticima. Ipak, imajući u vidu njegovu kriminalnu prošlost i poslove sa švercom droge, ne isključuje se mogućnost da je ubijen - kaže izvor.

RepublikaFoto: facebook.com/vladimir vidakovic

Iako su kolumbijski mediji javili da je Vidaković u njihovoj zemlji bio turista, sumnja se da je on tamo otišao da ugovori posao s kokainom.

- Vladimir, kao i njegov ubijeni brat Miloš, bili su dobro poznati srpskoj policiji. Više puta su hapšeni i osuđivani zbog različitih krivičnih dela, a svojevremeno su u Pančevu važili za opasne momke, koji su se bavili zelenašenjem, prebijanjem ljudi i trgovinom narkotika. Prema nekim podacima, posle smrti Miloša, Vladimir je raširio biznis. Kažu da je imao laboratoriju za proizvodnju marihuane u Španiji, ali da je poslednjih meseci počeo da radi i sa kokainom, zbog čega je i boravio u Kolumbiji, i to baš u gradu u kojem je čuveni Pablo Eskobar napravio kokainsku imperiju - kaže izvor.

Inače, tamošnja policija je identifikovala Vidakovića na osnovu njegovog pasoša, koji je imao uz sebe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading