Mladić majku jurio nožem po dvorištu kuće, posvađao se sa svima, pa krenuo da pali kuću

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

31.03.2019

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o mladiću M.I. (29), koji se najpre raspravljao sa komšijama, da bi, potom, prema nezvaničnim informacijama, krenuo da "loži" stvari pod svojim krovom, ali i počeo da maltretira majku.

Foto: Ilustracija

Jedna osoba iz sela Kaonik kod Kruševca privedena je u subotu uveče nakon paljevine stvari u porodičnoj kući u ovom mestu, saznaju mediji.

Reč je o mladiću M.I. (29), koji se najpre raspravljao sa komšijama, da bi, potom, prema nezvaničnim informacijama, krenuo da "loži" stvari pod svojim krovom, ali i počeo da maltretira majku.

- Navodno je majku krenuo da juri nožem po kući, a kako žena nije imala kud, pobegla je u obližnji lokal u selu – navodi nezvanično izvor za medije. - Pretpostavlja se da je bio u stanju rastrojstva, ali i pod uticajem alkohola. Sve okolnosti se još uvek istražuju.

Iako je materijalna šteta u kući velika, budući da su popaljene mnoge stvari, dalja tragedija je sprečena privođenjem mladića na odeljenje psihijatrije Opšte bolnice u Kruševcu, kako bi se procenilo njegovo zdravstveno stanje. Prema do sada poznatim informacijama, policija će podneti krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading