Detalji krvavog pira u Užicu: Snežana se jutros nije javljala, vatrogasci obili vrata podruma i zatekli stravičan prizor!

Autor:

Hronika

02.04.2019

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Snežane M. (51) pronađeno je oko 7 časova u podrumu stambene zgrade u kojoj je živela, dok je telo njenog muža Gorana M. (57) policija pronašla ispred porodične kuće u selu Gorjani kod Užica.

RepublikaFoto: Tanjug/S. ILIĆ
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, Snežana je pozvala taksi, ali pošto je dugo nije bilo, taksisti i njenim rođacima koji su bili u stanu učinilo se sumnjivim što je ona izašla iz stana, ali nikako ne izlazi iz zgrade pa je odmah alarmirana i policija.

Kad je policija došla, naišla je na zaključan podrum, a ključ je imao njen muž. U pomoć su pozvani vatrogasci koji su razvalili vrata posle čega je policija zatekla Snežanino telo bez znakova života.

Nedugo zatim, policiji je prijavljeno i da ispred kuće u selu Gorjani, na desetak kilometara od Užica, visi obešen muškarac za kog je potom utvrđeno da je muž ubijene Snežane Goran M. (57).

Prema prvim informacijama, njemu je nedavno izrečena mera zabrane prilaska Snežani zbog porodičnog nasilja, a privremeno mu je bilo oduzeto i oružje koje je posedovao. Njih dvoje su bili u postupku razvoda.

Takođe, policiju je navodno alarmirala i Snežanina koleginica kojoj je bilo sumnjivo što se Snežana jutros uopšte ne javlja na telefon niti dolazi na posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading