(VIDEO) Pojavio se stravičan snimak nesreće kod Pupinovog mosta: Kamera zabeležila direktan sudar "dačije" i džipa

Autor: Republika

Hronika

03.04.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć se dogodila tragična saobraćajna nezgoda na obilaznici Pupinovog mosta u kojoj je jedna osoba izgubila život. Muž i žena koji su preživeli ovu saobraćajnu nesreću su objavili snimak koji je zabeležila njihova kamera.

RepublikaFoto: youtube.com/vaš lobi
Stravičan sudar

Iako su se prvobitno pojavile različite informacije o tome šta se zapravo desilo, na snimku se jasno vidi kako vozilo marke "dačija" u punoj brzini prelazi u suprotan smer i izaziva direktan sudar sa vozačem čija je kamera zabeležila udes.

-  Vozač je bukvalno preleteo u suprotnu traku i sudario se sa mnom, ne znam tačno da li je zaspao ili šta se tačno tu desilo. Od brzine je prešao na drugu stranu - rekao je vozač džipa za "Blic".

Nažalost vozač "dačije", muškarac (44), poginuo je na licu mesta, dok je suvozač iz džipa, žena (35), prošao sa težim povredama, a vozač džipa bez povreda.

-  Nisam u bolnici, ali po lekarima da. Povrede nisu ozbiljne ali je trauma velika. Ne prestajem da plačem zbog čoveka koji je nastradao -  napisala je za Lobi-info.sugrađanka, povređena žena iz udesa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading