I sedamdeseto brojilo upucano! "Ubica" strujomera ne prestaje da rešeta!

Autor:

Hronika

03.04.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno brojilo "ustreljano je" u naselju Trbušnica u Loznici, inače, ovo je sedamdeseto po redu u tom kraju. Kakav motiv vodi onoga ko to radi još nije otkriveno, a policija dva meseca pokušava da utvrdi ko je misteriozni ubica!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Većina upucavanja počinjena je u naseljenim ulicama, ali niko ništa nije video niti je neko čuo zvuk pucnja što navodi na zaključak da strelac, najverovatnije, koristi prigušivač.

Zvaničnih informacija nema ni iz ED Loznica koja je promenila oštećena brojila, a do sada je pričinjena šteta od oko tri i po miliona dinara. Prema ranijim, nezvaničnim informacijama u ataku na brojila korišćeno je vatreno oružje i na nekoliko mesta nađena su zrna metaka, a onome ko to čini izgleda ne nedostaje municije jer je do sada minimalno ispalio 70 hitaca.

Podsetimo, prva ustreljenja otkrivena su 5. i 6. februara kada su oba dana nađena po 22 upucana brojila na više lokacija u Loznici i Banji Koviljači, krajem februara još šest u Klupcima, onda je između dva očitavanja potrošnje na isti način namerno oštećeno još 19 brojilo i to, kako saznajemo, sve u rejonu Trbušnice. Sa poslednjim, otkrivenim ove sedmice ukupno ih je 70 i pitanje je hoće li to biti konačan broj.

Upućeni u slučaj kažu da je problem što strelac menja mesta delovanja, to čini bez nekog reda i što za sada nije nađen motiv zbog čega bi se neko time bavio, ugrožavao imovinu EPS-a, ali i bezbednost građana jer se sve uglavnom dešava u blizini kuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading