Dan nakon pomena Jeleni, lepa vest za Marjanoviće! Zoran: Ovo mi je jedan od najsrećnijih dana

Autor:

Hronika

04.04.2019

03:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon godinu i po dana Zoranu Marjanoviću vraćeno je starateljstvo nad ćerkom Janom (8)! Kako Srpski telegraf saznaje, samo dan nakon trogodišnjeg pomena ubijenoj pevačici "Granda" Jeleni Marjanović (33) u kuću porodice njenog supruga Zorana Marjanovića (40) stigle su i lepe vesti.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Zoran Marjanović

Težak put

Marjanoviću je juče u toku dana stigla sudska odluka koju je dugo iščekivao.

Zoranu je starateljstvo oduzeto u oktobru 2017, dok je bio CZ zbog sumnje da je ubio suprugu

- Stiglo mi je rešenje, konačno mi je vraćeno starateljstvo nad Janom! Hvala bogu sve se konačno razrešava! Ovaj dan je za mene jedan od najsrećnijih u životu - kaže Marjanović u jednom dahu.

Ipak, suprug ubijene pevačice navodi i da neće proslaviti ovu odluku jer su još uvek potreseni zbog trogodišnjeg pomena, koji je samo dan ranije odao supruzi.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ

- Nećemo ništa praviti i slično. Ali u srcu slavimo i sigurno ćemo otići u toku dana u crkvu da zahvalimo bogu zbog ovakvih vesti. Kao što već rekoh, na kraju uvek pobedi pravda i istina. Ma koliko put bio težak, uvek na kraju svane - kaže Marjanović.

18 meseci Janin staratelj je bilo socijalno, a živela je kod Miloša

Marjanoviću je Centar za socijalni rad oduzeo starateljstvo nad ćerkom 10. oktobra 2017, u trenutku kada se on nalazio u pritvoru Centralnog zatvora zbog sumnje da je ubio suprugu.

 

 

- S obzirom na to da je dete nakon hapšenja oca ostalo i bez drugog staratelja, radnici centra, po službenoj dužnosti, pokrenuli su postupak starateljske zaštite. Radnici su najpre obišli dete u kući u Borči kako bi proverili da li postoje svi uslovi da ona i dalje boravi tu, a potom i razgovarali sa vaspitačima u vrtiću koji je Jana tada pohađala. Utvrđeno je da devojčica ni na koji način nije ugrožena i da je tamo potpuno bezbedna i da njen razvoj nije ugrožen - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Smeštena kod strica

Ubrzo nakon svih potrebnih provera, za Janinog staratelja imenovan je psiholog Gradskog centra za socijalni rad, a ona je privremeno smeštena kod njenog strica Miloša Marjanovića.

Podsetimo, porodica ubijene pevačice je samo dan pre ove odluke obeležila trogodišnjicu od smrti Jelene Marjanović, koja je ubijena 2. aprila 2016. na nasipu u Borči. Zasad jedini osumnjičeni za ubistvo pevačice je njen suprug Zoran Marjanović, koji je zbog ovoga proveo 10 meseci u pritvoru.

Čeka se optužnica

Optužnica protiv supruga ubijene pevačice Zorana Marjanovića podignuta je 9. februara 2018. godine. Optužnica je ubrzo vraćena na dopunu istrage, a potom je krajem juna ponovo podignuta. Ipak, Apelacioni sud je 8. oktobra ponovo vratio optužnicu na dopunu istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading