Smrt devojke u Nišu uzdrmala Srbiju: Stanare zgrade proganja prizor koji su videli ispred ulaza, ovako opisuju tragediju!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

07.04.2019

08:48 >> 08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva M. (19) koja je nastradala sinoć nakon pada sa zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu neposredno pre tragedije snimala je video-klip za društvene mreže na krovu zgrade sa dvojicom drugova.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

- Devojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade - kaže izvor.

Ispred zgrade na mestu gde je devojka pala još uvek stoji velika krvava mrlja, a stanari ne mogu da dođu sebi od šoka.

- Čuli smo samo dozivanje "upomoć, upomoć" i kada smo izašli videli smo telo na betonu. Bilo je strašno. Još uvek ne možemo da dođemo sebi od šoka - kaže jedna od žena koja živi u toj zgradi.

Jedan od stanara takođe je za TV Prva rekao da mladi vrlo često dolaze na krov te zgrade kako bi se slikali jer je zgrada visoka pa se vidi ceo grad. Upravo zbog te panorame, mnogi žele baš tu da naprave fotografije i snimke, rekao je on. On je dodao da na krovu nema zaštitne ograde i da je potpuno nebezbedno kretanje.

Prema nezvaničnim informacijama, u zgradi u kojoj se desila ta nesreća, na poslednjem spratu, živi jedan od dvojice mladića.

Nesrećna devojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mesta tako da lekari Hitne pomoći koji su izašli po pozivu, mogli su da konstatuju samo smrt. Obaveštena je policija i nadležno tužilaštvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading