Istraga oko tuče na večitom derbiju u Pioniru: Kalinić sklapa nagodbu kako bi izbegao zatvor?

Autor: T. M.

Hronika

10.04.2019

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac i voditelj Milan Kalinić, koji je učestvovao u tuči na košarkaškom derbiju Crvena zvezda - Partizan u hali Pionir, najverovatnije će sklopiti sporazum o priznanju krivice za nasilničko ponašanje kako bi i ovaj put izbegao zatvor!

RepublikaFoto: Starsport
Milan Kalinić

Incident se dogodio u subotu, kada se Kalinić pred početak utakmice potukao sa bivšim sponzorom i funkcionerom Zvezde Daliborom Dadom Krkovićem oko fotelje pored terena, zbog čega su protiv obojice podnete krivične prijave za nasilničko ponašanje na sportskim priredbama.

- S obzirom na to da je za delo za koje se terete zaprećena kazna od tri meseca do pet godina zatvora, voditelj će, po svemu sudeći, sklopiti nagodbu sa tužilaštvom kako bi dobio blažu kaznu i na taj način izbegao zatvor. On je spreman da prizna krivicu. To je već javno uradio - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

Kalinić je u ponedeljak tokom gostovanja po televizijama ispričao da je za sporni incident kriv Krković.

- Došao sam na utakmicu, kao i uvek. Imao sam poseban deo s glumcem Acom Radojičićem, jedan dvosed. Prilazim i vidim da čovek na njemu sedi. Tada je došao direktor marketinga Crvene zvezde i moj prijatelj Marko Pavlović i rekao mu da je mesto rezervisano za Radojičića. Ovaj je tad ustao, krenuo da psuje, a potom je Pavlovića udario glavom u lice! Zaleteo sam se da zaustavim to, hteo sam da zaštitim, pre svega, svog druga, a potom i sebe - rekao je Kalinić tokom gostovanja i dodao da je Krkovića udario četiri, pet puta.

Glumac danas u policiji

Kako Srpski telegraf saznaje, Kalinić bi danas trebalo da bude saslušan u policiji. Poznati glumac i voditelj će na saslušanju do detalja opisati šta se tačno desilo kobne večeri i kako je došlo do pomenute tuče.

Podsetimo, ovo nije prvi put da glumac dolazi u žižu javnosti zbog incidenata i uspeva da izbegne zatvor.

Zbog krađe je 2011. osuđen uslovno, a za izazivanje udesa u kojem je džipom povredio tri Mađara izvukao se samo sa novčanom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

10.04.2019 09:57

Policija ga tražila radi privođenja pre utakmice. Nisu mogli da ga nadju policija i sudovi zbog uručenja poziva i privođenja. Sada ponovo krivično delo. Nije mu ovo prvi put. U zatvor.