Izbezumljena majka od sramote okreće glavu! Komšije progovorile o porodici uhapšenog estradnog makroa

Autor: blic.rs

Hronika

13.04.2019

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Jevremovcu, prigradskom naselju u okolini Šapca gde je živeo estradni makro Mihajlo Maksimović, svi su u šoku posle hapšenja njihovog meštanina protiv kog se sada vodi istraga zbog trgovine ljudima.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

U ovom kraju, gde živi njegovi roditelji, samo se o tome priča. Meštani su i dalje u čudu, teško im poveruje kakav život vodi njihov komšija.

- Verujte mi, ja i dalje ne mogu da verujem da je to istina. Mi ga znamo kao finog dečka. Bavio se sportom i živeo zdav život - priča jedan od komšija.

Mihailo je, inače, trenirao fudbal.

U Šapcu je završio srednju Ekonomsko-trgovinsku školu, koja se smatra jednom od prestižnijih škola u gradu na Savi. Posle toga je završio poslovne studije u Beogradu.

 

 

Sve to ukazivalo je da se radi o pristojom momku, dok u medijima nije odjeknula vest o hapšenju Maksimovića na beogradskom aerodromu pod sumnjom da je iznajmljivao stanove u Beogradu u kojima je podvodio devojke VIP klijentima. Prilikom hapšenja kod njega su pronađene sveske sa evidencijom, lap top kao i mobilne telefone.

- Oni su stariji od mene, ali ono što znam je da je bio normalan mladić. Njegova devojka je takođe iz prigradskog mesta. Jedan njegov drug je ovde držao kafanu u koju su išli. Tu izlazi pola grada, uglavnom mlađe generacije - priča sagovornik, ne želeći da otkrikva identite.

Stariji odmahuju glavom, ne želeći da govore jer znaju porodicu Maksimovića.

- Oni žive skromno. Nismo ništa primetili da odskaču od drugih. Neki dan sam vide majku u prodavnici. Žena je delovala izbezumljeno. Okrenula je glavu na drugu stranu - priča sagovornik Blica.

Podsetimo, Maksimović važi za jednog od makroa u lancu glavnog, i ranije je osuđivan za podvođenje.

Posle hapšenja 2014. kada je u njegovom automobilu nađen spisak devojaka koje su radile za njega, kao i lista klijenata, sklopio je nagodbu sa Prvim osnovnim tužilaštvom o priznanju krivice i sud ga je tada osudio uslovno na deset meseci zatvora, sa rokom provere od tri godine. Platio je i novčanu kaznu od 120.000 dinara.

Sada se, međutim, i on i njegov brat, koji je uhapšen s njim, nalaze u mnogo većem problemu, jer su devojke odlučile da progovore o svemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading