Za noć sam imala 6 klijenata, radila sam 25 dana mesečno: Progovorila Mihajlova prostitutka

Autor: Republika

Hronika

14.04.2019

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Morala sam da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata, rekla je devojka koja je radila za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović


Za makroa Mihajla radila sam od novembra 2017. godine do januara 2019, kada sam s koleginicama uhapšena u jednom od najluksuznijih hotela u prestonici.

Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke.

Ovo je navodno na saslušanju pred tužiocem ispričala jedna od devojaka koje su radile za najpoznatijeg srpskog makroa Mihajla Maksimovića iz Šapca, koji se tereti za trgovinu ljudima.

Ona je detaljno ispričala kako je stupila u kontakt sa uhapšenim Maksimovićem, ali i kako je funkcionisao lanac prostitucije.

Radila u teretani

- Maksimovića sam upoznala preko drugarice koja je već radila za njega. Odlučila sam da se bavim tim poslom zbog loše materijalne situacije u kojoj sam se nalazila. Pre toga sam bila zaposlena u teretani - kazala je ona.

- Povezali smo se i našli se na sastanku u jednom kafiću, gde smo se dogovorili da moja cena za sat bude 150 evra, od čega bi 30 posto išlo njemu, dok bi meni ostajalo ostalo. Meni se takav dogovor dopao, a imala sam obavezu da radim 25 dana mesečno i da za noć imam pet ili šest klijenata - objasnila je devojka.

Ona je navela da je Maksimović devojkama dozvoljavao da odbiju klijente ukoliko nisu želele da budu s njim.

- U tom slučaju morale smo da platimo kaznu, to jest da Mihajlu isplatimo njegovih 30 posto, iako nismo pružile uslugu. Dešavalo se da odbijem neke klijente, pa sam plaćala kazne i moja mesečna zarada je bila tri do tri i po hiljade evra - navodno je rekla ova devojka.

Prostitutka je kazala i da je Mihajlo sarađivao s bratom Dušanom Milenkovićem, koji je, kao i on, uhapšen prošlog meseca.

- Mihajlo je ugovarao posao s klijentima i javljao nam je kada i gde vozač dolazi po nas. Imale smo fitnes trenera, fotografa, pa čak i advokata za slučaj da nas policija uhapsi. Poslove je vodio Mihajlo, dok je Dušan uglavnom bio vozač, on nas je vozio do mesta na kome je trebalo da se sastanemo s klijentom - kazala je saslušana devojka.

Podsetimo, Maksimović je uhapšen u martu ove godine, kada se s Kipra vratio u Srbiju. Lisice na ruke stavljene su i njegovom bratu Dušanu Milenkoviću, koji mu je pomagao u poslu i preuzeo devojke kada je Maksimović otputovao na Kipar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading