Zakucao se u porodicu sa malim detetom! Ultimatfajter se branio posle saobraćajke: Nisam mnogo pio, bio sam na dijeti?!

Autor: Mediji, Tanjug

Hronika

15.04.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Stanković (39), reprezentativac Srbije u ultimatfajtu i navodno nekadašnji telohranitelj ubijenog Sredoja Šljukića Šljuke, juče je na saslušanju u Trećem osnovnom tužilaštvu izjavio da mu je žao zbog toga što je popio, seo za volan i u subotu oko 22 sata izazvao tešku saobraćajnu nesreću na Bežanijskoj kosi.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Podsetimo, nesreća se dogodila kada je Stanković automobilom BMW prešao u suprotnu traku i udario u "reno klio", u kom je bila tročlana porodica sa malim detetom, a tom prilikom je povređena žena. Posle nesreće, Stankoviću je izmereno 1,9 promila alkohola u krvi.

- Nisam mnogo popio te večeri, ali sam na voćnoj dijeti i verovatno je zato prikazano da sam imao toliko alkohola u krvi - rekao je srpski reprezentativac koji je posle nesreće zadržan u pritvoru.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Nesreća na Novom Beogradu: Drugi Šljukin telohranitelj se zakucao u interventnu

Inače, saobraćajnu nezgodu nedavno je na Novom Beogradu izazvao još jedan bivši Šljukin telohranitelj Velibor Ćirović (47).

- On se "audijem" zakucao u džip Interventne jedinice policije. Od siline udara, policijsko vozilo izletelo je sa puta i zapalilo se, a "audi" je ostao potpuno smrskan. U udesu su bila povređena tri policajca, a prava je sreća da niko nije stradao - podseća naš sagovornik.

Podsetimo, on je posle nesreće odbio da bude alkotestiran, pa je pozvana i Interventna policija koja ga je odvela u bolnicu na vađenje krvi.

- Tužilaštvo je juče, posle saslušanja, predložilo da Stankoviću bude određen pritvor, što je sud prihvatio  - kaže izvor iz istrage.

Stanković je, kako mediji prenose, ranije bio osuđivan za krivična dela prikrivanja i učestvovanje u tuči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading