Istraga protiv modnog kreatora zbog droge za silovanje: Kostić nije kriv, nema dokaza!

Autor:

Hronika

15.04.2019

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv modnog kreatora Darka Kostića, kod kojeg je u junu 2017. pronađena droga za silovanje nakon što mu je pozlilo dok je imao seks s kompozitorom D. A., još se vodi istraga pred Prvim osnovnim tužilaštvom. Kostiću se trenutno sudi za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan, o čemu je Srpski telegraf prvi pisao.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko Kostić i Jovana Ralević

Branioci modnog kreatora smatraju da protiv njihovog klijenta nema dokaza i očekuju da će on biti oslobođen.

- Kad je reč o drogi, predmet je i dalje u fazi predistražnog postupka. Tek ukoliko dođe do optuženja moći ćemo da se izjašnjavamo na konkretne činjenice. Zasad postoji samo jedan sudski postupak koji se vodi pred Trećim osnovnim sudom i u njemu smo mogli da vidimo brojne nezakonite dokaze tužilaštva, na osnovu kojih niko ne bi trebalo da bude osuđen - kaže advokat Dimitrije Ilić.

Sličnog mišljenja je i Kostićev branilac Jovana Ralević.

- Ne postoji nijedna pravosnažna ni nepravnosnažna presuda kojom je Kostić oglašen krivim za sve što mu se stavlja na teret. Imajući u vidu da pred Prvim osnovnim sudom protiv njega nije podignuta optužnica, pretpostavljam da tužilaštvo još pokušava da prikupi dovoljno dokaza za optuženje - kaže Ralevićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading