Uhapšena žena koja teroriše narod u Starčevu: Vitla nožem, gađa kamenjem i šamara, a vadi se na ludilo

Autor: Telegraf, Republika

Hronika

16.04.2019

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštane Starčeva kod Pančeva zadesio je neobičan problem - žale se na žensku osobu koja ih, kako navode, napada, šamara, preti i uznemirava. Osoba koja uznemirava žitelje Starčeva je uhapšena.

Foto: Ilustracija

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su 15. aprila ove godine S. A. (30) zbog postojanja osnovana sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće privedena tužilaštvu - potvrđeno nam je u MUP-u.

Jedna od meštanki Starčeva (S. V.) bila je prinuđena nekoliko puta da se žali policiji. Poslednji put, morala je da reaguje jer je napadnuta njena rođena sestra. Više od toga, ženi su polomljeni nos i zub.

- Problem traje već nekoliko godina. Žena koja maltretira komšije vodi se kao socijalni slučaj, i vadi se na to da je nestabilna ličnost iako u Socijalnoj služi kažu da nije i da je radno sposobna. Tačnije, nema opravdanja za njeno ponašanje - kaže S. V.

Prema njenim rečima, dotična ne bira "čime će da udari", motka, kamen, a viđali su je i da vitla nožem.

- Moja sestra, koja radi u prodavnici joj je samo rekla da ne galami i ne viče, a ona joj je polomila nos i zub. Napravljen je i zapisnik. Pre neki dan ošamarila je jedno dete ispred lokalne škole, svima se diže kosa na glavi kad čuju njeno ime, i ništa niko ne može da uradi. Kako je to moguće - pita se očajna žena.

Ona ističe i da je u mestu poznato da S. A. ima četvoro dece i da su je viđali da ih tera da prose.

U prodavnici u Starčevu je potpisana i peticija protiv S.A.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading