Detalji policijske akcije "Armagedon"! Skandal u Muzičkoj školi u Beogradu: Evo koliko godina robije preti profesoru pedofilu

Autor:

Hronika

17.04.2019

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Ilić (58), profesor srednje muzičke škole "Davorin Jenko" u Rakovici, uhapšen je u nastavku velike policijske akcije "Armagedon" zbog sumnje da je seksualno uznemiravao nekoliko maloletnica koje pohađaju ovu instituciju! Kako saznajemo, osumnjičeni je od učenica tražio da mu šalju fotografije na kojima su gole, a za ceo slučaj saznalo se nakon što su maloletnice profesora prijave nadležnim organima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Ilić se sumnjiči da je u dužem vremenskom periodu seksualno uznemiravao nekoliko učenica kojima predaje u školi. Naime, on je preko Vibera maloletnicama slao poruke lascivne sadržine i od njih zahtevao da se slikaju nage i da mu pošalju te fotografije. Ilić je koristio više telefonskih kartica, koje je stalno menjao kako bi se dopisivao sa maloletnicama - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Jedna od maloletnica koju je uznemiravao Ilić skupila je hrabrost i konačno ispričala roditeljima šta duže vreme proživljava. Oni su osumnjičenog odmah prijavili policiji, nakon čega pedofil konačno priveden pravdi. Ubrzo su saznalo da ovo nije jedina devojčica koju je osumnjičeni uznemiravao.

Zasad nije poznat tačan broj devojčica koje su se našle na meti ovog bludnika

- Policija je nakon prijave upala u stan osumnjičenog, a prilikom pretresa zaplenjen je računar u kojem su pronađene eksplicitne fotografije maloletnica. Osumnjičenom su potom stavljene lisice na ruke - dodaje izvor.

Osumnjičeni je juče u toku dana saslušan u nadležnom tužilaštvu i branio se ćutanjem.

8 godina preti pedofilu

- Tužilaštvo je predložilo pritvor do 30 dana za osumnjičenog zbog opasnosti da će ponoviti delo. Saradnja sa roditeljima napastvovanih devojčica bila je ključna u razotkrivanju napasnika - dodaje izvor.

Škola: Preduzećemo mere

Iz škole "Davorin Jenko" potvrdili su da je Ilić njihov zaposleni, kao i da je u utorak prividen. Ipak, oni su naveli i da dosad nije bilo pritužbi rad osumnjičenog.

- Škola nije imala primedbi roditelja ili učenika na rad nastavnika. Nije bilo insinuacija, nagoveštaja ili sumnji koje bi ukazivale na problematično ponašanje zaposlenog prema učenicima. Škola će preduzeti mere i sprovesti proceduru u skladu sa zakonom - rekli su u saopštenju.

- Tokom istrage biće utvrđene sve okolnosti ovog slučaja. Sumnja se da je ovaj seksualni manijak uznemiravao više učenica nego što je prijavljeno policiji. Moguće je da neke od njih od sramote ćute, pa zbog toga još uvek nisu prijavile Ilića - kaže izvor.

Protiv osumnjičenog podneta je krivična prijava zbog posedovanja dečje pornografije.

SLIČNI SLUČAJEVI

JUL 2018. Radosav Stević uhapšen jer je seksualno nasrnuo i uznemiravao maloletnicu u autobusu u Zemunu. Osuđen na dve i po godine zatvora
OKTOBAR 2018. Uhapšen Mihailo Isailović jer je u gradskom tramvaju seksualno napastvovao 15-godišnjakinju naočigled brojnih putnika
NOVEMBAR 2018. Policija uhapsila D. L. (72) jer je u gradskom prevozu seo pored devojčice (10), dodirivao je po kolenima i pitao da li joj se sviđaju muškarci
DECEMBAR 2018. S. K. (53) iz Kragujevca uhapšen je zbog sumnje da je devojčicu (13) na ulici dodirivao po telu, ponudio joj da odu u njegov stan i pokušao da je poljubi, nakon čega je ona pobegla
JANUAR 2019. Tomislav B. (81) uhapšen je zbog sumnje da je polno uznemiravao dve devojčice od 12 i 11 godina u Prvomajskoj ulici u Zemunu, gde su se maloletnice igrale

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading