Policija traži ovog muškarca zbog ubistva Veska Vukotića

Autor: Republika

Hronika

25.04.2019

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inspektori crnogorske kriminalističke policije su na osnovu izuzetih snimaka video-nadzora i saslušanja više osoba uspeli da dođu do opisa muškarca koji se sumnjiči da je u subotu veče u kotorskom naselju Dobrota ubio Veska Vukotića, oca Jovana i Igora Vukotića, koji su označeni kao vođe "škaljarskog klana".

RepublikaFoto: Dejan Briza
Veselin Vukotić

Traži se muškarac visok oko 195 centimetara, krupnije građe, koji je momentu likvidacije nosio kačket. Istražitelji su došli i do saznanja da je ubica imao saučesnika koji mu je pomogao da pobegne nakon ubistva, a preliminarni rezultati istrage ukazali su na čvrstu sumnju da ubica nije iz Crne Gore, već da je iz neke od zemalja regiona.

 

 

Istražitelji su prethodnih dana pretražili teren ispred kuće Vukotića, na mestu gde je izvršena likvidacija, ali i u blizini tog mesta. Izuzeto je više tragova kako bi se proverilo da li je ubica ostavio trag. Policija je odmah nakon ubistva na licu mesta pronašla šest čaura. Sumnja se da je u atentatu korišćen poluautomatski pištolj, piše "Dan".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading