Detalji zločina u Irigu: Ubica odgurnuo žrtvinu suprugu i ispalio dva metka u Nemanju, koji imao debeo dosije

Autor: Republika

Hronika

26.04.2019

11:09 >> 11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Grčić (37) ubijen je sinoć u privatnom apartmanu naočigled svoje supruge.

RepublikaFoto: Photo by Danielle Dolson on Unsplash
Foto: Ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, Nemanja je došao sa suprugom na vikend u Vrdnik i sinoć su u brvnari u kojoj su odseli držali odškrinuta vrata jer im je bilo vruće. 

Nepoznati napadač sa kačketom na glavi je ušao u brvnaru, naišao prvo na suprugu, nju odgurnuo i otišao u drugu sobu gde je bio Nemanja, prenose beogradski mediji.

Žena je potom čula dva pucnja, a napadač je uspeo da pobegne. Nekoliko minuta kasnije ugledala je ubijenog muža kako leži u lokvi krvi i pozvala policiju. 

Prema nezvaničnim saznanjima, motiv ubistva za sada nije poznat, policija je na terenu i vrši uviđaj, a pretresli su i automobil ubijenog. 

Kako saznaje naš portal, ubijeni Nemanja pripada narko klanu Alena Kurine (29), vođe jednog od najjačih kriminalnih klanova u Vojvodini.

Kako nezvanično saznajemo, Grčić je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda.  Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine. 

Inače načelnik policijske uprave Sremska Mitrovica Đura Mandića rekao je da intenzivno tragaju za osumnjičenim.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading