Držala supruga za ruku dok je umirao: Blogerka se ovako oprostila od ubijenog Nurkovića

Autor: T. M.

Hronika

26.04.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata crnogorska blogerka Vasilisa Nurković (20) oprostila se na društvenim mrežama od supruga Zijada Nurkovića (24) iz Rožaja, koji je prošle nedelje ubijen u Malagi u Španiji.

RepublikaFoto: instagram.com/vasiilisa_
Vasilisa Nurkovič, supruga ubijenog Zijada

Nurkovićeva se prvi put nakon zločina oglasila na Instagramu i okačila fotografiju sa ubijenim suprugom. Ona na slici drži za ruku supruga, koji je na samrti ležao u bolničkoj postelji.

- Po prvi put ja znala bih šta želim - napisala je Nurkovićeva, citirajući stihove iz pesme "Kad ljubav zakasni" Saše Matića.

Foto: instagram.com/vasilisa nurkovic

Podsetimo, Zijad Nurković izrešetan je iz automatskog oružja dok je bio u automobilu s trudnom suprugom i dvogodišnjim detetom. On je dan kasnije podlegao povredama. Nurković je dovođen u vezu sa klanom Alana Kožara, inače bliskog saradnika Luke Bojović. Sumnja se da je likvidiran zbog poslova sa drogom, sa kojima je dovođen u vezu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading