Pajtos šefa mafije ubijen pred ženom: Najnoviji detalji brutalnog zločina u Banji Vrdnik

Autor:

Hronika

26.04.2019

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanin Nemanja Grčić (37), jedan od najbližih saradnika i pripadnik kriminalne grupe Alena Kurine, koja se bavi švercom narkotika, ubijen je u apartmanu ranča "Platani" u banji Vrdnik kod Iriga. Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, motiv zločina zasad nije utvrđen, a proverava se da li je Grčić likvidiran zbog neraščišćenih poslova.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Uviđaj: Policija na mestu zločina

Kako saznajemo, on je bio sa suprugom na odmoru kad je u četvrtak oko 22.30 u vikendicu upao napadač i povukao oroz.

Gledao TV

- Grčić i njegova supruga Danijela su došli u banju u sredu, trebalo je da ostanu jedan dan, ali su produžili boravak. Kobne večeri Nemanja je ležao i gledao TV, a Danijela je otišla do kuhinje. Ostavili su odškrinuta vrata zbog vrućine, kada se na ulazu pojavio nepoznati muškarac s kačketom na glavi - priča naš sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ubijeni osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen i zbog nanošenja teških povreda

Kako dodaje, Danijela je počela da vrišti kad je ugledala stranca u kući, a on ju je gurnuo nazad u kuhinju.

- Grčić je skočio čim je čuo buku. Napadač i on su se koškali, da bi ubica potom izvadio oružje i pucao Nemanji dvaput u grudi, nakon čega je pobegao - kaže naš izvor.

3

dece imao likvidirani Grčić

Preplašena Danijela odmah je otrčala do vlasnice apartmana kako bi pozvala pomoć. Nažalost, njen suprug podlegao je povredama na licu mesta.

RepublikaFoto: pixabay.com

Debeo dosije

- Na mesto zločina došli su najviši policijski funkcioneri iz Sremske Mitrovice i Beograda. Supruga žrtve dala je izjavu u policiji, a sve ukazuje da je ovaj napad povezan sa neračišćenim računima i da je reč o unapred smišljenom i isplaniranom ubistvu - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

Kako nezvanično saznajemo, Grčić je odranije poznat policiji i ima podeblji dosije.

- On je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških telesnih povreda. Zbog šverca narkotika odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine - kaže naš izvor.

Česti gosti u banji

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Meštani kažu da su supružnici Grčić često dolazili u banju.

- Danijela je često dolazila sa decom da se odmori. Oni imaju troje dece, a najmlađe je beba. Bili su fini ljudi koji nikada nisu pravili probleme. U sredu su došli bez dece, malo da se opuste - kaže meštanin.

Dosije Alena Kurine

NOVEMBAR 2015.  Alen Kurina zajedno s Filipom Vilotijevićem iz Novog Sada bio žrtva sačekuše na Paliću. Vilotijević je tad ubijen, a Kurina ranjen
JUL 2016.  Kurina uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Mirka Milićevića (42) zvanog Hajčar, rođenog sestrića episkopa bačkog Irineja Bulovića. Ubrzo pušten na slobodu
NOVEMBAR 2016. Kurina i još pet članova njegove kriminalne grupe uhapšeni zbog sumnje da su dilovali drogu. Tad je zaplenjeno 42 kilograma droge
NOVEMBAR 2018. Osuđen na šest meseci zatvora, uslovno dve godine zbog posedovanja olovke pištolja koji je 2016. nađen u njegovog stanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading