Karambol na Ibarskoj magistrali: Mladić teško povređen u lančanom sudaru, vozač koji je izazvao udes pobegao sa mesta nesreće

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

27.04.2019

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Ibarskoj magistrali u mestu Vrbovno, večeras oko 19.30 desio se lančani sudar u kom je teže povređen mladić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Foto: Ilustracija

Automobil koji se iz pravca Beograda kretao ka Lazarevcu zastao je pred isključenjem sa magistrale za sporedni put. Uprkos propisnoj signalizaciji, u njegov automobil od pozadi je udario automobil vozača koji ga je velikom brzinom sustigao iz istog smera, a potom se izokretao i udario u automobil parkiran pored puta.

Kako pišu Novosti, povređen je mladić G. D, koga su prepoznali meštani sela, dok je identitet vozača još nepoznat i traga se za krivcem saobraćajne nesreće.

 

 

Vozač automobila je napustio vozilo i peške pobegao sa lica mesta u obližnju šumu, dok je njegov suvozač zadobio teže povrede i do dolaska Hitne pomoći jedva je davao znake života.

Policija još vrši istragu i uviđaj na licu mesta, a kamere sa lokalne prodavnice, tik uz mesto nesreće, trebalo bi da pomognu u istrazi i potrazi za odbeglim vozačem.

Saobraćaj se na ovom delu Ibarske magistrale odvija usporeno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading