Horor u nesreći kraj Kuršumlije: Broj stradalih popeo se na 5!

Autor: Republika

Hronika

30.04.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj na mestu stravičnog udesa autobusa Niš ekspresa i kamiona koji je vozio na relaciji Minhen-Kosovo, u selu Barlovo na putu između Kuršumlije i Prokuplja, i dalje traje. Kako kažu iz Hitne službe Doma zdravlja iz Kuršumlije sumnja se da je broj poginulih veći nego što se mislilo.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nesreća kod Kuršumlije

- Ne zna se tačan broj stradalih, ali je više od četvoro - kažu iz Hitne službe Doma zdravlja iz Kuršumlije, jedne od ekipa na mestu stravičnog udesa.

Ono što je do sada sigurno poznato jeste da su u užasnom direktnom sudaru kamiona i autobusa stradala oba vozača ovih vozila. U autobusu su odmah pronađena još dva ugljenisana tela putnika.

Kako javlja Prokupljenadlanu, poginuli su vozač autobusa S. M., vozač kamiona Z. K., a spekuliše se da su nastradale tri žene koje su bile u autobusu, I. V, J. R. i B. P.

 

 

Iz autobusa u plamenu spaseno je šest osoba.

 

 

Od šestoro povređenih, tri osobe su zadobile teške povrede, a tri lakše.

Među povređenima je i medicinska sestra iz prokupačkog Doma zdravlja i ona se nalazi na operaciji. Među putnicima u autobusu bila su i trojica policajaca van dužnosti, koji su pomagali teže povređenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading