Horor kod Kuršumlije: Šta doktori predviđaju za povređene u strašnoj nesreći?

Autor: Tanjug

Hronika

02.05.2019

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve osobe koje su teže povređene u saobraćajci koja se sinoć oko 18 sati dogodila u mestu Rudare kod Kuršumlije, stabilnog su zdravstvenog stanja i nisu životno ugroženi, izjavio je doktor Goran Milosević iz Kliničkog centra u Nišu.

RepublikaFoto: MUP Srbije

On je rekao da je pacijent koji je primljen na odeljenju za grudnu hirurgiju zadobio povredu grudne kosti, ali da je u stabilnom stanju i spreman za otpust, dok je drugi pacijent, koji je smešten na odeljenju intenzivne nege, u težem stanju, ali je ono stabilno.

"On nije ugrožen, ali ima prelom lopatice, poprečnih nastavaka pršljenskih tela, prelom kostiju podlaktice i karlice, kao i povrede unutrašnjih organa koje ne zahtevaju hirušku interenciju, već samo praćenje", rekao je Milošević za TV Prva.

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 18 časova dogodila u kuršumlijskom selu Rudare na magistralnom putu Priština - Niš, povređene su tri osobe, preneli su mediji.

Do nesreće je došlo prilikom sudara dva automobila, jednog prokupačkih, a drugog inostranih tablica, koji su se kretali u suprotnim pravcima.

Mediji prenose da je jedna osoba nakon dijagnostike u prokupačkoj bolnici puštena kući, dok su dve osobe koje su zadobile teže povrede, prebačene u KC Niš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading