Po mrklom mraku jurio 200 na sat: Srbin koji je izazvao saobraćajku u Nemačkoj i ranije se bahatio svojim BMW

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

03.05.2019

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkohol, provod, brzi automobili - u najkraćem bi opisalo Bobana I. (29) koji je svojim BMW-om izazvao saobraćajnu nesreću u Hamburgu u kojoj je poginio vozač automobila sa kojim se sudario, a još dvoje povređeno.

RepublikaFoto: facebook.com/Boban Ilic
Bez ograničenja: Boban I.

Do sudara je došlo na deonici auto-puta A1 kada je Boban pri velikoj brzini udario u zadnji deo "forda" kojim je upravljao 48-godišnjak. Od siline udarca automobil je odleteo 180 metara i prevrnuo se na krov.V

ozač "forda" je siline udarca preminuo na licu mesta, dok je njegov saputnik zbog zadobijenih povreda hospitalizovan. U bolnici je završio i saputnik Bobana I.

Inače, nemački mediji su preneli da je Boban I. u trenutku nesreće u krvi imao 0,3 promila alkohola, te je odmah uhapšen. Pored toga, protiv Bobana je pokrenuta istraga zbog učestvovanja u uličnim trkama.

Ovakav nepromišljeni i krajnje bahati postupak Srbina možda i ne čudi ako se pogledaju njegove objave na društvenim mrežama. Naime, njegov profil obiluje fotografijama skupih i brzih kola, a paralelno s njima su fotografije alkohola kog uvek ima u izobilju.

 

 

Međutim, u trenutnim okolnostima posebno šokira jedan u moru sličnih video-snimaka koji je Boban opisao rečima: "Ovako se vozi od dosade BMW 520", gde se snima dok vozi brzinom od 200 kilometara na sat.

Da snimanje tokom vožnje Bobanu nije strano može se videti i po njegovim drugim objavama, gde čak i kada na zadnjem sedištu vozi decu, luduje za volanom. Na nekima se može primetiti kako on i saputnici tokom vožnje konzumiraju alkohol.

Ako je verovati informacijama koje je podelio na Fejsbuku, Boban je rodom iz Negotina i otac je maloletne dece. Živi u Hamburgu u Nemačkoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading