Pao diler iz Valjeva: Krio marihuanu u plastičnoj kesi i limenci

Autor: Tanjug, Republika

Hronika

10.05.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila S. B. (24) iz Valjeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu uhapsili su S. B. (24) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. 

Kako je saopštila Policijska uprava, policija je u njegovom dvorištu pronašla 25 grama marihuane spakovane u plastičnu kesu i limenku, vagicu za precizno merenje, mobilni telefon, dve sim kartice, manju količinu novca i spisak sa imenima osoba kojima je, kako se sumnja, prodavao marihuanu.


S. B. se sumnjiči da je prethodno prodao 15 grama marihuane devetnaestogodišnjem i dvadesetčetvorogodišnjem muškarcu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

Protiv mladića koji su kupili marihuanu, po nalogu tužilaštva, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dodaje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading