Šabanov ubica se ošišao na ćelavo i obrijao bradu: Optužnica protiv Turčina kada stignu ovi rezultati

Autor: Blic, Republika

Hronika

10.05.2019

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javni tužilac Bilefelda čeka rezultate analize krvi Alsina Leventa na drogu i alkohol, kao i veštačenje automobila da bi podigao optužnicu zbog izazivanja nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Šaban Šaulić

javni tužilac u Nemačkoj čeka procenu brzine kretanja automobila kojim je Levent izazvao saobraćajnu nesreću na autoputu u gradu Bilefeldu, kod isključenja za Gitersloh, u kojoj su stradali legendarni pevač Šaban Šaulić i njegov bliski prijatelj i klavijaturista Mirsad Kerić, dok je Šaulićev kum teško povređen.

- U roku od tri nedelje tužiocu bi trebalo da stignu veštačenja brzine kretanja automobila, kao i rezultati analiza Leventove krvi na alkohol i drogu. Kvalifikacija krivičnog dela i kazna koja mu preti zavisiće od toga koliko je promila alkohola imao u telu, da li je pozitivan test na kanabis, kao i da li je vozio brzinom većom od propisane - kaže izvor iz Nemačke upućen u slučaj.

Tužilac je najavio podizanje optužnice čim dobije ove izveštaje.

Na zahtev tužioca vozač "mazde" je u februaru odveden u pritvor po hitnom postupku zbog opasnosti od bega. Međutim, Turčin je prošlog petka prijavio adresu prebivališta i on je pušten da se brani sa slobode.

RepublikaFoto: Facebook
Alsin Levent usmrtio Šaulića

Leventov komšija poreklom sa naših prostora koji je želeo da ostane anoniman, a koji je rekao da je Levent prijavio kao prebivalište adresu svoje devojke sa kojom je u vezi oko četiri meseca, u drugom gradu na oko 55 kilometara od Gitersloha. Kako je rekao, Leventa je video kada je izašao iz pritvora i došao do stana u kojem je prethodno živeo sa majkom.

- Ošišao se skoro na ćelavo i obrijao je bradu. Po komšiluku se priča da je plakao u pritvoru kada mu je majka bila u poseti i govorio da mu je žao zbog onoga što je učinio - kaže sagovornik.

Kako dodaje, Levent se u ulici družio sa dva brata Turčina, od kojih bi povremeno pozajmljivao automobil i divljao po ulici, bez vozačke dozvole.

- Prestao sam da pričam sa njim kada je mogao da ugrozi život jednog deteta. Tog dana dete je vozilo bicikl kroz ulicu, kada je on velikom brzinom projurio tim automobilom - dodaje Leventov komšija.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading