ČUDOVIŠTU PONOVO PRODUŽEN PRITVOR: Lacković koji je zverski pretukao Ivanu Filipović ostaje iza rešetaka

Autor:

Hronika

10.05.2019

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđu Lackoviću (24) iz Klenja kod Bogatića, osumnjičenom za nanošenje teških povreda devojci Ivani Filipović (22)iz obližnjeg Banovog Polja, veće Osnovnog suda u Novom Sadu je na predlog tužilaštva, produžilo pritvor za još 30 dana. Ovaj 24-godišnjak iz okoline Bogatića, koji se u pritvoru nalazi od 12. marta, tereti se i za nasilje u porodici.

RepublikaFoto: facebook.com/djordje lackovic
Đorđe Lacković

U novosadskom Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu za beogradske medije da istraga o ovom slučaju još nije završena i da su Osnovnom sudu predložili da se osumnjičenom produži pritvor.

Podsetimo, Lacković je uhapšen 12. marta nekoliko sati nakon što je tog dana oko 14 časova u stanu u Ulici Kosovskoj 4, u kom su zajedno živeli kao podstanari, naneo teške povrede. Njemu su lisice na ruke stavljene Urgentnom centru, kada je posle izvesnog vremena došao da proveri šta je sa devojkom i u kakvom je stanju.

Dvadesetdovogodišnju devojku momak je u nastupu besa i pretpostavlja se ljubomore, tukao po celom telu, polomivši joj rebra, a zatim i ugrejanu peglu stavljao na ruke i lice. Iživljavajući se, devojci je nožem naneo i posekotine na obe potkolenice.

Foto: facebook.com/printscreen
Ivana Filipović

Zbog višestrukih preloma rebara i probijene plućne maramice, Ivanaje osam dana provela u bolničkoj postelji Instituta za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, a po izlasku je, zbog kontrola i pregleda, bila kod drugarice, koja joj je spasila život, odnevši je u bolnicu.

Ivana je kao svedok oštećena saslušana u novosadskom Osnovnom tužilaštvu, a o onome što je preživela pre dva meseca ne želi da govori.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading