Čelnici opštine Požega ostaju iza rešetaka: Određen im pritvor do 30 dana

Autor: Tanjug

Hronika

12.05.2019

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšenim čelnicima opštine Požega i preduzetniku koji su u subotu uhapšeni zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj određen je pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: Printskrin
Hapšenje čelnika opštine Požega

Milinku Mitroviću, suprugu predsednice Skupštine opštine Zorice Mitrović ukinuto je zadržavanje i omogućeno da se brani sa slobode, javlja RTS, pozivajući se na nezvanične informacije.

Pripadnici MUP-a su u subotu uhapsili opštinsko rukovodstvo u Požegi zbog zloupotrebe službenog položaja. 

Uhapšeni su predsednik opštine Milan Božić (1957), predsednica skupštine opštine Zorica Mitrović (1970) i njen suprug Milinko Mitrović, kao i načelnik opštinske uprave Velimir Maksić (1970) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. 


Takođe, uhapšen je i Vladimir Gavrilović (1970) odgovorno lice Agencije za procenu nekretnina "Gorski Ivanjica", zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom i produženo krivično delo falsifikovanje isprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading