Jecaji parali nebo: Tuga u Trebinju, sahranjen mladoženja koji je poginuo na dan svog venčanja

Autor: Tanjug

Hronika

13.05.2019

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tiga , bol i jecaji prolamli su se danas poslepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na poslednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati posle venčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Marko sa suprugom

Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gde je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na večni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

- Ne mogu da verujem da ispraćam kolegu. Prošle nedelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga sahranjujemo. Ovo je neverovatno, šta život i sudbina urade čoveku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku - rekao je Markov kolega iz Beograda. 

 

 

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim telom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesrećni mladić je automobilom "alfa romeo" izletio s puta i udario u stenu, a u udesu su dve osobe teže, a dve lakše povređene. Svadba koja je tragično okončana, u subotu je oranizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mesta nesreće, gde su bili smešteni.

Njegova tek venčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, jer u Markovo auto i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

- Ne možemo da verujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od venčanja do smrti, kakva je to zla sudbina - rekla je za jedna od zvanica na svadbi. Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje, a januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading