Migrant napao zvezdu "Granda": Upao joj u auto i vikao: "Hoću seks!"

Autor:

Hronika

14.05.2019

03:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i pokušao da je siluje! Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili.

RepublikaFoto: instagram.com/dunja.privat.popovic
Dunja Popović

Pevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23.30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

- Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio: "Give me sex". Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao - priča Popovićeva za Srpski telegraf.

Ona dodaje da je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru.

Foto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Ilustracija

Pokušao da siluje novinarku

Pevačica objašnjava da je u istoj ulici u kojoj živi u Obrenovcu nedavno napadnuta i novinarka lokalne televizije.

- Migrant je nasrnuo na novinarku i pokušao da je siluje - ispričala je Dunja Popović.

- Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket na glavi, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju - kaže Popovićeva.

Pevačica je uspela telefonom da slika napasnika, pa ga je policija brzo pronašla i uhapsila

Policija je odmah reagovala i samo desetak minuta kasnije privela migranta.

Ne sumnjajte u policiju

Popovićeva je svim ženama poručila da se čuvaju i prijave policiji ukoliko imaju bilo kakve neprijatnosti.

- Otišla sam u policiju jer je to moja građanska dužnost. Plašila sam se da će sutra, prekosutra nekog silovati ako to ne uradim. Javljale su mi se devojke i rekle da su im se desili slični slučajevi, ali ih nisu prijavili. Zaista ne znam da li se takve stvari zataškavaju ili ljudi ne žele da se razvlače po sudnicama i policijskim stanicama. Ono što znam jeste da policajci rade svoj posao maksimalno odgovorno, nemojte sumnjati u njih - poručila je Dunja.

- Nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje, a kad je rekao: "What", prepoznala sam njegv glas. Taj dečko nije imao dokumenta, podaci o njemu su bili lažni, a verovatno i ime i prezime koje je naveo. Nemoguće da su svi rođeni 1. januara - priča pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#selfietime ?

A post shared by Jedini Pravi Instagram Profil (@dunja.privat.popovic) on Apr 9, 2019 at 4:39am PDT

Dunja: Živim u strahu, plašim se da će migranta pustiti na slobodu, pa će da mi se sveti

Živi u strahu

Ona dodaje da je nekoliko dana kasnije dobila poziv za saslušanje.

- Napadač je došao u pratnji dvojice policajaca, a dobio je i advokata i prevodioca. Pravdao se da je bio mnogo pijan i da se ničeg ne seća, u šta sumnjam. Odbio je da sklopi sporazum o priznanju krivice i bude osuđen na uslovnu kaznu sa zabranom ulaska u Srbiju od pet godina. Na saslušanju sam se osećala kao da sam ja okrivljena, a ne oštećena. Živim u strahu, plašim se da ga ne puste na slobodu, pa da mi se sveti - kaže Popovićeva.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Napustila šou posle svađe sa Šerifovićkom

Dunja Popović široj javnosti postala je poznata nakon skandala koji je izazvala u "Zvezdama Granda" posle čega je i napustila ovaj šou. Pevačica poznata po ekstravagantnim izdanjima i oštrom jeziku pre četiri godine se usred emisije posvađala s Marijom Šerifović, pa saopštila da napušta takmičenje. Dunja se posle toga nije pojavljivala u javnosti, a u međuvremenu se udala, rodila sina Viktora i diplomirala na Učiteljskom fakultetu u Beogradu. Od muzike, međutim, nije odustala, već i dalje nastupa na različitim veseljima.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading