Poubijali se između sebe: Šokantan obrt u istrazi o ubistvu "škaljaraca" u Nemačkoj

Autor:

Hronika

14.05.2019

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorci Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su u međusobnom obračunu, pokazuju prvi rezultati istrage nemačke policije. U pucnjavi koja se u ponedeljak ujutru odigrala u iznajmljenom stanu u gradu Forst u pokrajini Brandenburg teško je ranjen srpski državljanin Miloš Vesković, a inspektori tragaju za još jednim Crnogorcem i jednim Hrvatom.

RepublikaFoto: facebook.com/Darko Mijovic
Darko Mijović

- Svi se dovode u vezu s trgovinom narkotika. Stan je korišćen i kao štek-stan, za skladištenje, prepakivanje i distribuciju narkotika, a u njemu je pronađena i laboratorija marihuane. Policija traga za još jednim državljaninom Crne Gore, kao i jednim Hrvatom koji su takođe boravili u tim prostorijama - rekao je za medije izvor iz policije.

Glosa: U obračunu ranjen Miloš Vesković iz Srbije, brat navodnog ubice Blaža Đurovića na Dušanovcu

Jedan od ubijenih usmrćen je hicem u glavu, a teško ranjeni Vesković prebačen je helikopterom u bolnicu i lekari se bore za njegov život.

- Srpska policija nas je upozorila da je ranjeni član organizovane kriminalne grupe, da je nasilan i sklon potezanju oružja. Zasad nije poznato šta je bio motiv obračuna - dodaje izvor iz policije.

Miloš Vesković je inače blizak rođak Darka Veskovića Prike, koji je u zatvoru u Beogradu pod optužbom da je sa Nemanjom Ivanovim u martu 2018. u beogradskom naselju Dušanovac ubio Blaža Đurovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading