Brat Seke Sablić priznao da je podvodio Kubanke!

Autor:

Hronika

15.05.2019

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Sablić, brat glumice Seke Sablić, koji je uhapšen na Kubi 11. decembra 2018. zbog organizovanja prostitucije, priznao je da je podvodio mlade devojke prijateljima, saznaje ekskluzivno Srpski telegraf. U dokumentu do kojeg je došao naš list navodi se da se ovim poslom nije bavio samo na ostrvu već i da je finansirao putovanja Kubanki u Srbiju, gde su pružale seksualne usluge raznoj klijenteli!

RepublikaFoto: instagram.com/sinisasablic
ČEKA SUĐENJE U ZATVORU: Siniša Sablić

Protiv Sablića je pokrenut postupak zbog trgovine ljudima i on se još uvek nalazi u istražnom zatvoru. U izveštaju u koji je Srpski telegraf imao uvid do detalja je opisano kako je on mamio devojke i pretvarao ih u seksualno roblje.

- On je priznao svoju umešanost u navedeno krivično delo i u trenutku hapšenja su mu oduzeti kompjuter, telefon, gotovina i putne isprave. Prema svedočenjima mladih devojaka koje su bile njegove žrtve, saznalo se da se Sablić bavio i preprodajom garderobe, kao i da je predlagao devojkama da im stvarima plati seksualne odnose sa njim ili njegovim prijateljima - navodi se u dokumentu.

Dodaje se i da je Sablić devojke na prevaru koristio za šverc robe iz Kube u Srbiju, ali i da ih je varao za novac.

Krišom se vratio u Havanu

Sablića je, prema pisanju medija, godinu dana pre hapšenja neko upozorio da je pod istragom, jer svi znaju čime se bavi i da će ga procesuirati ako nastavi. Posle toga mu je čak privremeno zabranjen ulazak na Kubu, ali se ipak vratio i odseo u istom kraju Havane, pa čak i u istoj zgradi! Ubrzo posle toga je uhapšen.

- Finansirao im je putovanja u Srbiju i koristio ih za šverc robe sa Kube, a onda, kada bi ih doveo u Srbiju, menjao je avio-karte i tražio im da same pokriju troškove putovanja i smeštaja i na taj način ih primoravao na seksualne odnose sa muškarcima - navodi se u dokumentu.

Foto: pixabay.com

Dovodio je Kubanke u Srbiju, a onda menjao avio-karte i tražio da se prostituišu kako bi platile troškove puta i smeštaj

Ovim povodom, Sabliću je otvoren dosije u istražnoj fazi, pod brojem 515/2018, za krivično delo podvođenje i trgovina ljudima.

Rasturao porniće

Prilikom hapšenja u Sablićevom kompjuteru i telefonu su pronađene i pornografske slike i snimci. Kubanci su ga sumnjičili i da je strancima podvodio maloletnice, što se tamo tretira kao jako težak zločin.

- Sablić i još jedan kubanski državljanin iz mere predostrožnosti se nalaze u istražnom zatvoru, a istražni proces je još u toku - zaključuje se u ovom izveštaju.

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Seka Sablić

5 godina je Sablić živeo na Kubi, pre nego što je uhapšen

Obijen sef

Podsetimo, Siniša, koji je u penziji, poslednjih pet godina je živeo na Kubi, a pod istragom tamošnje policije bio je poslednjih godinu dana. U problem je upao kada su mu u zgradi u kojoj je iznajmio stan navodno nestale pare iz sefa, za šta je okrivio vlasnike. Prijavio ih je policiji za krađu, a oni su nakon toga njega za podvođenje.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading