Cela porodica podvodila snajku! Drogirali je i naplaćivali 100 evra sat!

Autor:

Hronika

15.05.2019

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija uhapsila je osam osoba zbog sumnje da su primoravali devojke da se bave prostitucijom. Iza rešetaka su se našli Jasmina Nikolić (44), vođa grupe, njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19) i Demiri Bajram (46), koji je najčešće radio kao vozač. Lisice na ruke stavljene su i Jasmininom deveru Zoranu Nikoliću (42), kao i Marini Radosavljević (38) i Andrijani Stojanović (22).

RepublikaFoto: Republika
Soba koju su koristili za seksualne usluge

- Sve je počelo kad je devojka (19) došla da živi kod Zorana. Ona se zaljubila u njegovog bratanca Miroljuba i počela da se zabavlja s njim, a potom u avgustu 2018. prešla i da živi kod njega, ne sluteći kakav pakao je čeka. Miroljubova majka Jasmina smislila je pakleni plan, pa je na internetu objavljivala fotografije nesrećne devojke i u oglasima nudila seks za novac - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Kako dodaje, u biznis se uključila i Jasminina ćerka Kristina, koja se javljala na telefon, a potencijalnim klijentima se predstavljala kao prostitutka iz oglasa!

Žrtva se doselila kod Miroljuba (19), u kojeg se zaljubila, ne sluteći kakav joj pakao sprema svekrva

- Kristina je ugovarala sastanke, da bi potom Bajram i Miroljub vozili devojku na sastanke s klijentima s kojima se viđala po stanovima i motelima. Seksualne usluge naplaćivali su 100 evra po satu, a žrtva je bukvalno ceo dan morala da spava s mušterijama. Osumnjičeni joj zarađenog novca nisu davali ni dinar - kaže naš sagovornik.

Zlostavljanoj devojci su pretili, pa iz straha nije smela da prijavi makroe. Slično su prošle još dve devojke koje je u kandže prostitucije uvukao Zoran Nikolić.

100 evra po satu naplaćivali mušterijama

- Nikolić je zajedno sa Radosavljevićevom i Stojanovićevom 2015. vrbovao tada maloletnu devojku da se bavi prostitucijom. Ona je bila u teškoj materijalnoj situaciji, što su uhapšeni iskoristili. Obećavali su joj da će je spasti bede i da će joj obezbediti smeštaj, hranu, ali i narkotike. Potom su je, kako se pretpostavlja, uz silu i pretnju, primoravali da se svaki dan bavi prostitucijom, a mušterije je nalazila na Plavom mostu. Na isti način tokom 2018. vrbovalisu i 29-godišnju devojku - priča izvor Srpskog telegrafa.

Makro pao na aerodromu

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Mihajlo Maksimović

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu, uhapšen je krajem februara na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zbog sumnje da je organizovao lanac prostitucije. On se tereti da je podvodio devojke, među kojima su i zvučna imena srpske estrade - pevačice, starlete i voditeljke, čije su provokativne fotografije krasile Maksimovićev katalog sa cenovnikom njihovih seksualnih usluga. Maksimović je zbog elitne prostitucije hapšen i 2014, nakon čega je osuđen uslovno, a s njim su privođene i Milica Živanović zvana Mimi Oro i Božana Vujinović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading