Devojčica (15) na Fejsbuku najavila samoubistvo? Smrt maloletnice u Senti obavijena misterijom

Autor:

Hronika

21.05.2019

05:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajnalka Perpauer (15), koja je živela u hraniteljskoj porodici, obesila se šalom zbog neuzvraćene ljubavi! Samo dva dana pre smrti na društvenim mrežama objavila snimak u kojem devojka umire na dečkovim rukama.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Hajnalka Perpauer (15)

Prema prvim informacijama iz istrage, pretpostavlja se da je Hajnalku prevario dečko, što ona nije mogla da podnese i zbog čega je digla ruku na sebe.

Telo devojčice pronađeno je u nedelju ujutru u štali hraniteljske porodice u kojoj je sa polusestrom i polubratom živela više od dve i po godine.

Nisu čuli vapaje

- Hajnalka je navodno bila u vezi s jednim momkom i bila je mnogo zaljubljena u njega. Kad je saznala da ju je prevario s drugom i izdao njihovu ljubav, taj bol nije mogla da podnese. Otišla je u štalu, vezala sebi šal oko vrata i obesila se. Njeno telo pronašao je staratelj Z. J. - priča sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Staratelji ne mogu da dođu k sebi

Supružnici Z. J. i M. J. u šoku su zbog tragedije koja ih je zadesila.

- Oni su dali sve od sebe da pomognu toj devojčici i njenoj sestri i bratu. Gledali su da im ugode u svemu i da ih izvedu na pravi put, naročito jer su deca imala težak život iza sebe. Nažalost, desila se nesreća. Oni su teško podneli Hajnalkinu smrt, ne mogu da se pomire s tim da je više nema - priča komšinica.

Prema njegovim rečima, devojčica je više puta pokušala da presudi sebi, pa je nekoliko puta žiletom sekla vene. Staratelji su primetili da Hajnalka ima problem, ali ih doktori nisu shvatili za ozbiljno.

 

 

- Z. J. i njegova supruga M. J., kod kojih je devojčica boravila, više puta su je vodili kod lekara i skretali im pažnju da je Hajnalka sklona samopovređivanju, ali joj oni nisu pomogli, već su ubeđivali staratelje da nije reč ni o čemu opasnom. Dali bi joj neke lekove i vitamine i hraniteljima objašnjavali da maloletnica samo želi da privuče pažnju. Nažalost, Hajnalkine vapaje doktori nisu čuli - kaže naš izvor.

Majka se trovala lekovima

Devojčicina biološka majka Klaudija poznata je po nasilnom ponašanju, zbog čega su joj deca i oduzeta.

- I ona je više puta pokušala da presudi sebi. Sekla je vene i trovala se lekovima. Priča se da je psihički obolela i da je jednom čak ljude napala nožem - ispričao je komšija.

Jeziv video-zapis

Maloletnica je pokušavala da skrene pažnju i pratiocima na društvenim mrežama, ali ni virtuelni prijatelji nisu uspeli da vide njen apel za pomoć.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Samo dva dana pre samoubistva objavila stravičan snimak

Naime, ona je samo dva dana pre smrti na Fejsbuku objavila jeziv snimak saobraćajke u kojoj gine dečko pred očima svoje devojke, a potom i video-zapis u kojem devojka umire u momkovom naručju.

Foto: facebook.com/printscreen

Devojčica je postavila i status u kojem navodi da u životu želi samo pravu ljubav.

- Želim ljubav. Ne prijatelja. Želim nekog ko će uvek biti tu za mene, nekog ko će biti pored mene i kad mi treba samo zagrljaj. Hoću pravu ljubav, koja nije zasnovana na lažima i koristi. Da li postoji takva ljubav ili to ostaje samo san - napisala je Hajnalka na društvenim mrežama samo četiri dana pre nego što je digla ruku na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading