Oglasili se roditelji Zvjezdane koju je muž krvnički ubio u Las Vegasu: Njihove poslednje poruke ćerki slamaju srca

Autor: Republika

Hronika

21.05.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je za tebe, za ženu koja se razočarala u život, koju su povredili ljudi koje je najviše volela, za ženu koju su izdali, kojoj su slomili srce, za ženu koja misli da neće moći da voli... Mnogo je vas ovde, zar ne? Iza profila želite da budete sretne, da niko ne primeti vašu tugu, nemojte plakati, nemojte biti tužne... Naučile ste lekciju."

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Zvjezdanu Bencun muž tukao do smrti

Ovim rečima povodom tragične smrti svoje ćerke Zvjezdane Bencun obratila se njena majka Mirjana Kostić, objavivši fotografiju umrlice.

Zvjezdanu Bencun je suprug Slobodan Miljuš (37) krvnički pretukao i to naočigled njihovog 12-godišnjeg sina. Od posledica stravičnih povreda nesrećna Zvjezdana preminula je nešto kasnije u bolnici. Svirepo ubistvo dogodilo se u kući u kojoj su zajedno živeli u Las Vegasu, a kako se sumnja, motiv ubistva bilo je to što je Zvjezdana zatražila razvod od Slobodana.

- Nikada te prežaliti neću jer si moj anđeo koji me držao na zemlji ovoj, bez tebe živeti ni ja ne mogu, ti si mi bila vazduh koji dišem. Majka će ti brzo doći jer ne mogu bez tebe da dišem - napisala je takođe Mirjana.

I Zvjezdanin otac Vidoja, koji takođe živi i radi u Americi, oprostio se od ćerke fotografijom uz koju je napisao:

"Draga familijo, rodbino, kumovi, prijatelji, zemljaci, u ovim teškim trenucima javljamo da nas je zauvek napustio naš anđeo. Počivaj u miru barem na nebu ako nisi mogla na zemlji - napisao je Vidoja i dodao: "Nebo je bogatije za još jednog anđela"

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading