Stravična nesreća pod nerazjašnjenim okolnostima: Vozač "renoa" teško povređen na putu Kraljevo - Kragujevac

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

23.05.2019

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u četvrtak, oko 16.30, u selu Milavčići na regionalnom putu Kraljevo - Kragujevac, teško je povređen vozač automobila "reno tvingo", vrnjačke registracije.

RepublikaFoto: youtube.com/Nezavisne dnevne novine Informer
Foto: Ilustracija

Nezgoda se dogodila kada je iz tovarnog dela šlepera novopazarske registracije, koji se kreatao prema Kraljevu, u blagoj krivini iz još neutvrđenih razloga ispala rolna lima, teška oko devet tona, i pala direktno na "reno" koji je dolazio iz suprotnog pravca, a zatim se dalje otkotrljala rušeći pred sobom zaštitnu ogradu kraj puta i saobraćajnu signalizaciju. 

 

 

Tom prilikom, u gotovo potpuno smrskanom "renou", vozač je zadobio teške povrede zbog kojih je sanitetskim vozilom hitno prevežen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde je i zbrinut.

Zbog udesa i uviđaja pripadnika kraljevačke saobraćajne policije, saobraćaj je na ovoj deonici puta kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom saobraćajnom trakom.

Više okolnosti pod kojima se ova nesvakidašnja nezgoda dogodila biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading