Darko Kostić i Viktor Savić ukrali nakit od milion dolara!

Autor: N. R.

Hronika

28.05.2019

05:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmoro lopova, među kojima su i državljani Srbije, uhapšeno je zbog sumnje da su od maja do oktobra 2017. opljačkali devet luksuznih stanova u centru Milana i ukrali skupoceni nakit i novac u vrednosti milion dolara.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Lisice na ruke stavljene su Srbinu Radetu Jovanoviću (43), Hrvatima Viktoru Saviću (26) i Toniju Saviću (35), kao i četvorici državljana Italije poreklom s prostora bivše SFRJ.

U akciji policije ranije je uhapšen Srbin Dalibor Abaz (31), poznatiji kao Darko Kostić, kojeg je policija označila kao vođu grupe.

- On je od 12. maja u zatvoru u Rimu zbog sumnje da je učestvovao u pljački prilikom koje je ubijena starica (90). Odranije je u pritvoru i član grupe Despot Jovanović (27), državljanin Srbije, koji se sumnjiči za različita krivična dela - prenose italijanski mediji.

U ovoj krimi-grupi svako je imao određenu ulogu, a pojedini članovi bili su poznati po veštom penjanju po krovovima. Prilikom hapšenja zaplenjeni su dijamanti i satovi vredni 400.000 evra. N. R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading