SASLUŠAN MONSTRUM KOJI JE ZAPALIO ŽENU: Priznao da je izvršio zločin, a razlog je bolestan!

Autor: Republika

Hronika

28.05.2019

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karolj Ludman (58) iz Mola, u utorak je istražnim organima dao izjavu u Opštoj bolnici u Senti.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

U tu ustanovu je hospitalizovan nakon što je u noći između petka i subote polio benzinom, a potom zapalio suprugu Slavicu (47). Tom prilikom i on je zadobio opekotine po rukama i licu.

Karolj je priznao da je usmrtio ženu tako što ju je polio benzinom, a onda zapalio. Kao razlog je naveo Slavičino neverstvo. Nakon date izjave o zločinu, on je iz ove zdravstvene ustanove prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd, prenose beogradski mediji.

Podsetimo, kobne večeri supružnici su se posvađali u porodičnoj kući, u kojoj u tom trenutku nije bilo nikog osim njih. Karolj je od supruge tražio da mu pomogne oko insulina jer je dijabetičar.

Kad je ona to odbila, Karolju je očigledno pao mrak na oči. Iz dvorišta je u kuću doneo kantu benzina kojim je ženu polio dok je bila u krevetu, a onda izazvao požar. Požar u njihovoj porodičnoj kući te noći je video neko od komšija i alaramirao policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Oni su zatekli ugljenisan leš.

Nesrećna žena sahranjena je u ponedeljak na pravoslavnom groblju u Molu.

Od nje su se oprostili sin Saša, rođaci, komšije, prijatelji i kolege iz OŠ "Novak Radonić" u kojoj je radila kao spremačica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading