Stric ubijene devojčice Lune izneo stravične detalje: Njena majka je nožem nasrnula na svog oca

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

30.05.2019

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malu dvoipogodišnju Lunu pre nekoliko dana zverski je ubio Zoran Albić iz negotinskog sela Prahova, nevenčani suprug njene majke, Vesne Firulović. Albiću i Firulović određen je pritvor do 30 dana, njemu zbog teškog ubistva devojčice, a Luninoj majci zbog nasilja u porodici.

RepublikaFoto: Facebook
Zoran i Vesna

Lunin stric Ivan ispričao je za medije da je Vesna prijavila njegovog brata, a svog bivšeg muža, za nasilje u porodici, zbog čega mu je izrečena zabrana prilaska. 

Ivan kaže da je Vesna tada otišla kod Zorana Albića.

- On je alkoholičar. Odvela je i ćerkicu, i vidite šta su joj uradili ona i taj zlotvor. Njih dvoje su navodno školski drugovi, a da li je to istina, ne znam. Moj brat ćerkicu nije video od kada ju je Vesna odvela kod svog ljubavnika - kaže stric nesrećne devojčice.

Priča i da joj je njegov brat slao novac.

- Otac joj je slao novac iz Austrije, a ona ga je trošila na ko zna šta i ko zna koga. Ostavila je vrednog čoveka, mog brata koji je radio za nadnicu, da bi bila sa bitangom. A taj zlotvor je bio u zatvoru i ubio je našeg plavookog anđela. Gde će joj duša? - pita stric nesrećne Lune, i dodaje da je Zoran čak pretio njegovom bratu da će ga prijaviti policiji jer se interesovao za to kako mu je ćerkica.

On je još dodao kako je Vesna ranije bila nasilna prema svom mužu i ocu.

- Brat mi je tek sada rekao da ga je Vesna pre nekoliko godina ubola nožem u nogu. Nasrnula je na oca, ali je omašila i ubola Dragana. Ćutao je o tome, zarad mira u kući - kaže Lunin stric Ivan, i dodaje da su Draganu rano preminuli roditelji, odrastao je kod usvojitelja, te je zato bio spreman na sve da njegova deca imaju normalnu porodicu.

Stalno bili pijani

U Prahovu gde je ubijena mala Luna nemaju baš reči hvale ni za očuha Zorana Albića, ali ni za majku nasmrt pretučene devojčice.

- Njih dvoje su stalno pili. Verovatno su i tada kada su ubili devojčicu bili pijani. Ali, za ubistvo deteta nema opravdanja ni alkohol, ni droga, ni ludost. Ako su Zoran i ta majka budale, šta im je ona skrivila - pitaju Prahovčani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading