Ubica sa Vračara izašao iz bolnice: Moraće da progovori zašto je ubio suprugu

Autor: Republika

Hronika

30.05.2019

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Spasić (44), osumnjičen da je zaklao suprugu Jelenu (52) u stanu na Vračaru, a zatim, u pokušaju samoubistva, prerezao vene, pušten je danas iz bolnice i očekuje se da sutra, na saslušanju u tužilaštvu, razjasni zašto je ubio životnu saputnicu.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ
Zgrada u kojoj je živeo bračni par

- Posle zločina u sredu, oko sedam sati, osumnjičeni je sebi prerezao vene, pa je prevezen u Urgentni centar. Nije bio u životnoj opasnosti, i kada mu se stanje stabilizovalo, otpušten je i tada mu je po nalogu dežurnog zamenika Višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati. O samom ubistvu nije pričao - kaže izvor iz istrage.

Mera zadražavanja osumnjičenom ističe sutra, kada će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, a posle toga biće odlučeno da li će mu biti određen pritvor, kao i da li će možda biti upućen i na psihijatrijsko veštačenje.

RepublikaFoto: e-stock/M.RODIĆ

Da li će izneti odbranu ili će i dalje ćutati o ubistvu supruge, u ovom momentu može samo da se nagađa. Činjenica je međutim da samo osumnjičeni može da otkrije razlog svađe, a time i motiv Jeleninog ubistva.

Vrata doma porodice Spasić u Ulici Desanke Maksimović 19, u kome je, kako se sumnja Boško ubio Jelenu, danas su bila zaključana. Kao i vrata susednog stana, u kome žive Boškova sestra Katarina i majka Ljiljana, koja je u vreme ubistva bila u Sremskim Karlovcima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading