Ovo je Jelena koju je muž zaklao u stanu na Vračaru

Autor: Blic, Republika

Hronika

30.05.2019

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boško Spasić (44), osumnjičen da je zaklao suprugu Jelenu (52) u stanu na Vračaru, a zatim, u pokušaju samoubistva, prerezao vene, pušten je danas iz bolnice. Do sada se nije izjašnjavao zašto je ubio suprugu sa kojom je bio u skladnom braku.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ubijena Jelena Spasić

Prema za sada poznatim informacijama, Boško je upravo sestru pozvao nakon što je Jeleni zabio nož u vrat, i pre nego što je sebi prerezao vene.

U momentu zločina u susednoj sobi, spavali su Jelenini i Boškovi maloletni sinovi, uzrasta 13 i 11 godina, koje je tetka izvela iz stana.

- Nismo videli nikoga od njih. Dečake su sigurno sklonili, a sa njima i tetka i baba. Možda ih je preuzela i majčina rodbina. Šta god da je bilo između njih, ma kakvi provblemi, finansijske ili druge prirode, ako nisu mogli da reše, trebalo je da se razvedu i da deca imaju oba roditelja. Ovako, jedno je mrtvo, a drugo će sutra biti u zatvoru, pa deca neće imati ni majku ni oca - bio je jedini komentar komšija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading