Pali opasni beogradski dileri: Dvojica mladića uhapšena sa heroinom, spidom i oružjem!

Autor: Republika

Hronika

01.06.2019

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Beogradu, u dve odvojene akcije, zaplenila je oko dva kilograma marihuane, manju količinu heroina i spida, kao i municiju i uhapsila dve osobe.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšeni su M.C. (27) i N.  Ž. (25) obojica iz Beograda.

Policija je, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M. C. pronašla dva paketa sa oko kilogram i trista grama marihuane.

U stanu i drugim prostorijama koje koristi N. Ž. pronašla dva paketa sa oko 600 grama marihuane, tri manja paketa sa oko 60 grama heroina, jednu kesu sa oko 10 grama spida, dva pištolja i 22 komada municije različitog kalibra. Protiv njega biće podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading