Grabež oko imovine pokojnog šarićevca: Suđenje za pranje para stečenih od droge

Autor:

Hronika

04.06.2019

05:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje bivšem fudbaleru Zoranu Njegušu i Draginji Bajić, udovici Vitomira Bajića, koji je prema navodima optužnice prao novac stečen od preprodaje kokaina i bio član organizacije Darka Šarića, nastavljeno je juče u Specijalnom sudu preslušavanjem prisluškivanih telefonskih razgovora.

RepublikaFoto: e-stock
Darko Šarić

"Oni su razvedeni, a ona je sve uzela, a ništa to nije njeno. Videću preko nekih ljudi u policiji da je tužim da joj se oduzme to", čuje se u razgovoru jednog od članova grupe Radeta Stakića i Vitomirovog oca Milovana Bajića.

I Milovan Bajić i Rade Stakić, koji mu je rođak, bili su ljuti na Draginju i obavili su desetak telefonskih razgovora sa istom temom - kako oteti imovinu pokojnog Vitomira, koji se ubio u zatvoru u Italiji pod sumnjivim okolnostima. Stakić je u međuvremenu postigao sporazum sa Specijalnim tužilaštvom i osuđen je na godinu dana zatvora.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading